Längtar du efter en härlig och annorlunda upplevelse på vattnet?

Då får du vänta till nästa sommar. Brädorna är på förvaring för vintern och vi återkommer så fort solen börjar värma igen och vattnet är bad-bart. Tills dess hänvisar vi till någon av våra andra aktiviteter.

 

 

SUP-yoga

Yoga på vattnet är för dig som vill utmana dina bål-muskler på djupet och även utveckla din balans. Lugna dynamiska övningar blandas med statiska positioner, andningsövningar samt meditation. Brädorna är breda och stabila, men god vattenvana samt simkunnighet krävs. Utifrån väder och vind paddlar vi ut till en passande förankringsplats för klassen.

Lördagar kl 9-11 i Bollnäs med omnejd. Plats meddelas några dagar före eventet.

Anmäl dig till öppna SUP Yoga klasser via

eller kontakta helena@mybility.se för en privat klass.

Hur går det till?

SUP Yoga klassen pågår under två timmar och inleds med en kort genomgång av utrustning och introduktion till paddling på stranden. Därefter paddlar vi gemensamt ut till en passande förankringsplats, som bestäms utifrån väder och främst vind. På den utvalda förankringsplatsen lägger vi fast oss i linor, så att vi känner oss trygga under den efterföljande SUP Yoga klassen som tar en timme.
Efter yogan, som avlutas med avslappning, shavasana på våra brädor, paddlar vi gemensamt tillbaka till stranden.
Ta med handduk, badkläder alternativt extra ombyte. Det går bra att träna i vanliga yogakläder, träningskläder och badkläder. Tänk bara på att du kan bli våt. Meddela om du önskar våtdräkt, då vi har begränsat antal och storlekar.

Ingår: SUP-bräda, paddel, leash, flytväst

Ta med: Handduk, badkläder alternativt extra ombyte. Det går bra att träna i vanliga yogakläder, träningskläder och badkläder. Tänk bara på att du kan bli våt. Meddela om du önskar våtdräkt, då vi har begränsat antal och storlekar.

Kostnad: 495 kr för 2 timmar på öppna klasser (max 5 deltagare).

SUP-Fys

SUP Fys är ett galet roligt sätt att träna på. Vi är på vattnet vilket ger en extra dimension till träningen, då vi får jobba lite extra med vår bål och balans samt får en härlig naturupplevelse som bonus, oavsett väderlek.

Vi paddlar en sträcka som uppvärmning, ankrar upp och tränar styrka, balans, uthållighet och kondition med vår egen kropp som redskap på SUP-bräda. Alla tränar efter egen förmåga.

Ingår: bräda, leash, flytväst
Medtag: badkläder/våtdräkt, ombyte och handduk

Kostnad: 250 kr för 60 min (max 5 deltagare). Har du egen bräda som du tar med, så betalar du halva kostnaden.

Välkommen!

SUP-paddling

I Hälsingland har vi massor med fina vattendrag och sjöar som är värda att utforska. Paddla med en grupp likasinnade och njut av vattnet, naturen och kanske en fikastund någonstans. Det här är en perfekt aktiviteten för kollegor, kompisar, familjer eller dig som vill i lugn och ro komma nära naturen. Vattenvana samt simkunnighet är obligatoriskt.

Grupperna är begränsade till max 5 deltagare.

Anmäl dig till schemalagda paddelturer via

eller kontakta helena@mybility.se för en privat tur.

Ingår: SUP-bräda, paddel, leash, flytväst

Ta med: badkläder/våtdräkt, ombyte, fika

På återhörande!

Frågor? Skicka mejl till helena@mybility.se