TISDAG 18:00, start den 14/9-2021

Övningarna på denna kurs är mjukgörande och välgörande för hela kroppen. Under kursen praktiserar vi enkla övningar som stärker kroppen, ger ökad rörlighet och som ger dig redskap till att slappna av mitt i vardagens åtaganden.

Terminens tema är andetaget och vi kommer praktisera olika andningsövningar för att skapa medvetenhet om ditt andetag. I kursen ingår också en föreläsning om andetaget, hur andningen kan hjälpa oss i vardagen att skapa en mer hållbar och kanske bättre hälsa.

Varje tisdag får du tillgång till en ny yogaklass som du kan praktisera så många gånger du vill under kursens gång. Varje klass inleds med en kort introduktion med en intention för varje klass.

I portalen finns även ett antal ett antal djupavslappningar samt andningsövningar som du kan praktisera vid separata tillfällen när du vill.

Varje klass innehåller momenten:

ASANAS- KROPPSTÄLLNINGAR, dvs fysiska övningar som stärker upp kroppen och dess funktioner.

PRANAYAMA-ANDNINGSÖVNINGAR Vi tillåter oss att testa på olika typer av andningsövningar för att öka energin och vitaliteten. Dessa har även en lugnande inverkan och stillar våra sinnen.

YOGA NIDRA – DJUPAVSLAPPNING, ”yogisk sömn”, som är en form av djupavslappning som löser upp såväl fysiska, som mentala och emotionella spänningar.

Vad ingår i kursen?

  • 10 nya yogaklasser (75 min) att praktiserar hur många gånger du vill
  • Djupavslappningar och andningsövningar som du fritt kan använda hur ofta och när du vill under kursen
  • Föreläsning med temat: Det viktiga Andetaget

    Investeringen är 1450kr. Allt material kommer att finnas tillgängligt för dig fram tills 31/12 2021

Boka din plats här. För mer information, kontakta helena@mybility.se