Torbjörn Svensk är certifierad Idrottens fystränare, lärare av Svenska Simförbundet samt utbildad inom rörelseintegration och funktion av våra kroppar vid Aspera Education.Tidigare har han framgångsrikt simmat för Upsala Simsällskap, men idag återfinns han oftast vid kanten som en uppskattad tränare då hans modell ger snabb och god effekt av träningen.

Torbjörns bakgrund som elitsimmare och ca 30 år som tränare inom olika idrotter har givit honom en stor ödmjukhet och respekt för vad träning är och vad det gör med olika individer. Mycket träning och hög belastning behöver inte per automatik innebär att det är bra träning och att det ger önskat resultat för hälsa eller den idrott jag utövar.

För Torbjörn handlar träning om balans och medvetenhet. Balans mellan träning och återhämtning, hur får jag plats för min träning i vardagen och livspusslet? Medvetenhet om hur min kropp och knopp fungerar, vad mår jag bra av? vilka övningar och program passar mig? vad behöver jag utveckla?

Som tränare är det Torbjörns uppgift att hjälpa till med detta och erbjuda program och övningar som passar just dig/er. Det är härligt utmanande och samtidigt spännande och väldigt utvecklande, tillfredsställelsen är stor när vi träffar rätt.

Ni når Torbjörn på torbjörn@mybility.se eller på telefonnummer: 070-594 47 00