TISDAG 18:00, start den 9/2-2021

För dig som inte har tidigare erfarenhet och vill börja från grunden, men även för dig som behöver ta det lite extra lugnt av olika anledningar, till exempel smärta och utbrändhet m.m. Vi anpassar kursen och har tagit bort vissa övningar som kan upplevas som ansträngande tex Solhälsningen.

Övningarna på denna kurs är mjukgörande och välgörande för hela kroppen. Under kursen praktiserar vi enkla övningar som stärker kroppen, ger ökad rörlighet och som ger dig redskap till att slappna av mitt i vardagens åtaganden.

Varje tisdag får du tillgång till en ny yogaklass som du kan praktisera så många gånger du vill under kursens gång. Varje klass inleds med en kort introduktion med en intention för varje klass.

För att fördjupa kunskapen inom yogan och dess filosofi kommer två föreläsningar att ingå i kursen. Och som om detta inte vore nog, kommer du även att tillgång till ett antal djupavslappningar samt andningsövningar som du kan praktisera vid separata tillfällen när du vill.

Varje klass innehåller momenten:

ASANAS- KROPPSTÄLLNINGAR, dvs fysiska övningar som stärker upp kroppen och dess funktioner.

PRANAYAMA-ANDNINGSÖVNINGAR Vi tillåter oss att testa på olika typer av andningsövningar för att öka energin och vitaliteten. Dessa har även en lugnande inverkan och stillar våra sinnen.

YOGA NIDRA – DJUPAVSLAPPNING, ”yogisk sömn”, som är en form av djupavslappning som löser upp såväl fysiska, som mentala och emotionella spänningar.

MEDITATION, En rogivande meditation avslutar varje klass.

Vad ingår i kursen?

  • 8 nya yogaklasser att praktiserar hur många gånger du vill
  • 5 djupavslappningar och andningsövningar som du fritt kan använda hur ofta och när du vill under kursen
  • 2 föreläsningar om yogans filosofi

    Investeringen just nu är 950 kr (ordinarie pris är 1450kr). Allt material kommer att finnas tillgängligt för dig under tre månader.

Boka din plats här. För mer information, kontakta helena@mybility.se