Längdskidor – Crawl – Yoga/Dynamisk rörlighet

17–19 januari, 2020 i Bollnäs


Vi välkomnar dig till Bollnäs och några härliga dagar fyllda med längdskidåkning, crawlsim/vattenaktivitet och yoga/rörlighet i härlig gemenskap med andra träningsintresserade människor. Oavsett om du är nybörjare eller mer van utövare, kommer du att dra nytta av våra kompetenta och erfarna tränare.

Läs mer om hela helgen:

Vad ingår?

Längdskidåkning

Vi inleder med ett teoripass där Björn går igenom grunderna samt vad som är bra att ha med dig när du tränar inför exempelvis Vasaloppet. Därefter är det dags ut i skidspåret för att få efterlängtade tips, -hur stakar du bäst, -vad bör du tänka på i diagonalåkningen, -hur hanterar du tuffa uppförsbackar, de kittliga och lite mer skrämmande nerförsbackarna. Detta plus lite andra värdefulla tips får du med oss under helgen.

Crawl-sim

Vi går igenom grunderna i crawlsim, både teoretiskt och praktiskt. Med varierade och roliga övningar i vattnet bygger vi från grunden till färdigt crawlsim. Oavsett om du är van crawlsimmare eller nybörjare kommer du att få med dig fina tips för din framtida simning. Vattenaktiviteten avslutas med några pulshöjande vattenövningar.


Yoga

Vi praktiserar yoga med stort vikt vid närvaro och harmoni. Vi kommer att jobba med rörelser för balans, rörlighet och styrka. Allt med andetaget i fokus. Vi skapar goda förutsättningar för dig och din kropp, vare sig det är i längdspåret eller i bassängen. Vi blandar under helgen dynamisk yoga med stillsam yin-yoga.

Dynamisk rörlighet

Som människor är vi utformade för att vara i rörelse! För att nå full funktion i rörelse, måste dock kroppen fungera som en sammanlänkad enhet. Om någon länk av kedjan saknas, kan rörelse-kvaliteten bli lidande och i värsta fall kan en smärtproblematik uppstå.

Kostnad:

Grundpaket, samtliga aktiviteter + 2 lunch, 1 middag, 2 frukost 1 950 kr/p.

Tillägg för övernattning 2 nätter på Scandic Hotel, del i dubbelrum 960 kr/p. Logi i enkelrum tillägg på 1 720 kr.

Boka via: bokadirekt.se