TORSAG 18:00, start den 16/9-2021

Denna kurs är både för dig som tränar mycket och som upplever stelhet eller stramhet i din kropp eller till dig som är ny till yoga och söker en lugn yogaform.

En kurs för dig som kanske känner dig utmattad, har varit utbränd eller bara är lite stel och vill mjuka upp kropp och sinne. Kanske söker du efter en plats där du kan få bara vara här och nu precis som du är och få möjligheten att finna kontakten inåt och vila i dig själv.

Denna kurs ger dig själslig energipåfyllnad och innehåller Yinyoga och andningsövningar. En regelbunden praktik kan ha många fördelar, såsom att öka kroppens smidighet, främja blodcirkulationen, balansera nervsystemet, stärka immunförsvaret, främja kroppens ledvätska och stimulera energikanaler.

Yinyoga är en långsam, enkel, avkopplande men samtidigt energigivande yogastil som alla, oavsett tidigare erfarenhet kan utföra. I Yinyoga stannar vi lite längre i positionerna och fokus ligger på kroppens yin-delar, såsom skelett, bindväv, ligament och inre organ.

Yinyogans fokus är fascia, en bindvävshinna vars främsta uppgift är att hålla muskler och muskelgrupper på plats under muskelkontraktion. Stelhet och osmidighet sitter främst i fascian och ju äldre vi blir, desto stelare och torrare blir den. Med Yinyoga blir kroppen smidigare, du får en skön stretch och avkoppling. 

Vad ingår i kursen?

  • 8 nya yogaklasser att praktiserar hur många gånger du vill

    Investeringen är 1150kr. Allt material kommer att finnas tillgängligt för dig under tre månader.

Boka din plats här. För mer information, kontakta helena@mybility.se