Vi älskar att vara utomhus. Dessutom också att yoga utomhus. Året runt.

YOGA I NATUREN

Söndag den 21 november kl 9-11 planerar vi för en stillsam yoga uppe på hällarna på berget. Eventet startar med en stillsam och meditativ promenad upp på berget. På vår vandring stannar vi till ett par gånger och reflekterar, praktiserar andningsövningar eller dyl.

Väl uppe på berget rullar vi ut våra renfällar och yogar en skön klass innan vi återigen i stillsam takt går nerför berget.

Vid foten av berget serveras efteråt en värmande kopp te. Max 8 deltagare.

Kläder efter väder och vid starten får du låna ett renskinn att hänga på ryggen under eventet.

Anmälan dig här.

SKOGSBAD

Djupavslappning och återhämtning i underbar miljö

Vad är skogsbad?

Skogsbad är en mycket långsam naturvandring där du får möjlighet att sakta ner och uppleva naturen mer närvarande med  hjälp av sinnesövningar, bara-varande och ibland enkla kreativa övningar och det är helt fritt från prestation. Det är ett sätt att få en närmare naturkontakt samtidigt som många upplever att de mår bra, återhämtar sig och upplever samhörighet med naturen. Vi öppnar vårasinnen och får tusenfalt tillbaka.

Hur går det till?

Ett skogsbad skiljer sig på flera sätt från en vanlig naturvandring i skog och mark. Vi saktar ner vårt tempo betydligt och får guidning till upplevelser som öppnar våra sinnen, ofta på ett mer ingående sätt än vanligt. 

Effekten av skogsbad

När vi blir mer naturligt närvarande har vi möjlighet att fördjupa kontakten och relationen med den omgivande naturen. En känsla av lättnad kan infinna sig, en upplevelse som får oss att slappna av, både fysiologiskt och psykologiskt. Vi börjar se och uppleva sådant vi tidigare och i vårt vardagsmedvetande inte vanligen lägger märke till. Våra sinnen fylls på ett sätt som ger rum för upplevelsen av att ”skogsbada”, där vi är i skogen på ett särksilt närvarande vis, i sinnlig kontakt med den omgivande naturen. Gradvis gör vi oss mer tillgängliga för naturens läkande inverkan, en upplevelse och process som sker på flera plan.

Frågor?

För frågor hör av dig till helena@mybility.se eller via 070-2000 521 eller om du vill anmäla dig någon av våra event så gör du det här