Vi har kompetensen, engagemanget och hjärtat att omvandla dina mål till verklighet.

För oss är dina förutsättningar och dina mål vårt viktigaste verktyg för att leda dig i rätt riktning oavsett om det handlar om träning för att må bra i vardagen, prestera bättre eller kanske rehabilitering. Vi har kompetensen, engagemanget och hjärtat att omvandla dina mål till verklighet.

Torbjörn Svensk

Torbjörn Svensk är certifierad Idrottens fystränare, lärare av Svenska Simförbundet samt utbildad inom rörelseintegration och funktion av våra kroppar vid Aspera Education.

Tidigare har han framgångsrikt simmat för Upsala Simsällskap, men idag återfinns han oftast vid kanten som en uppskattad tränare då hans modell ger snabb och god effekt av träningen.

Du når Torbjörn enklast på torbjorn@mybility.se eller via mobil: 070-594 47 00

Helena Hammarberg

Helena Hammarberg är utbildad samtalscoach, yoga- och meditationslärare, personlig tränare, löp-coach, utbildad gruppträningsinstruktör inom en rad intensiteter samt utbildad inom kroppens funktion och rörelseintregration vid Aspera Education.

Helena har sedan unga år tränat mycket funktionell träning inom de idrotter som hon aktivt deltagit i. Hjärtat klappar extra för att bygga en hållbar kropp, som kan uträtta precis vad individen önskar och vid coachning/individuell träning är individen alltid i fokus.

Enklast når du helena@mybility.se eller 070-200 05 21