Vi lever i en mycket speciell tid där det fysiska mötet inte längre är en självklarhet.
Dock tycker vi att alla människor ska ha tillgång till rörelse och träning, så vi erbjuder nu en digital plattform där du kan ta del av det bästa av oss, när du vill, var du vill och hur mycket du vill.

Låt inte det du inte kan göra, stoppa dig från att göra det du faktiskt kan göra.

Anders Haglund

Mybility Online Hösten 2021

HATHA YOGA (Tema Andetaget) start den 14/9-21

Övningarna på denna kurs är mjukgörande och välgörande för hela kroppen. Under kursen praktiserar vi enkla övningar som stärker kroppen, ger ökad rörlighet och som ger dig redskap till att slappna av mitt i vardagens åtaganden.

Terminens tema är andetaget och vi kommer praktisera olika andningsövningar för att skapa medvetenhet om ditt andetag. I kursen ingår också en föreläsning om andetaget, hur andningen kan hjälpa oss i vardagen att skapa en mer hållbar och kanske bättre hälsa.

YIN YOGA start den 16/9-21

Denna kurs är både för dig som tränar mycket och som upplever stelhet eller stramhet i din kropp eller till dig som är ny till yoga och söker en lugn yogaform.

En kurs för dig som kanske känner dig utmattad, har varit utbränd eller bara är lite stel och vill mjuka upp kropp och sinne. Kanske söker du efter en plats där du kan få bara vara här och nu precis som du är och få möjligheten att finna kontakten inåt och vila i dig själv.

tervaller. Svettigt och roligt och framför allt bra för konditionen.

BOKNING

Anmälan sker via BokaDirekt https://www.bokadirekt.se/places/mybility-ab-26808

Varmt välkomna!