Vi lever i en mycket speciell tid där det fysiska mötet inte längre är en självklarhet.
Dock tycker vi att alla människor ska ha tillgång till rörelse och träning, så vi erbjuder nu en digital plattform där du kan ta del av det bästa av oss, när du vill, var du vill och hur mycket du vill.

Låt inte det du inte kan göra, stoppa dig från att göra det du faktiskt kan göra.

Anders Haglund

Mybility Online Våren 2022

YOGA

Under tolv veckor bjuder Helena dig på skön yoga med fokus på närvaro, medvetenhet och ditt andetag. Varje klass inleds med en liggande avslappning, shavasana. Därefter praktiserar vi asanas, dvs fysiska kroppsställningar för att främja rörlighet, styrka och stabilitet. Andningsövning, djupavslappning och en kortare sittande meditation avslutar klassen.

Du praktiserar när du vill, hur ofta du vill och var du vill (bara du har uppkoppling). Du har tillgång till allt material i 5 månader.

Start den 17 januari 2022. Anmäl dig före den 9/1-2022 så betalar du endast 995kr.

PS Med på köpet får du klasser för styrka och rörlighet. Bra va?

STYRKA

Vem behöver inte bli lite starkare? Under tolv veckor guidar Torbjörn dig till en starkare kropp med enkla och effektiva övningar. Du kommer behöva ett gummiband avsett för träning, annars använder vi endast kroppsvikten som motstånd.

Du tränar när du vill, hur ofta du vill och var du vill (bara du har uppkoppling). Du har tillgång till allt material i 5 månader.

Start den 17 januari 2022. Anmäl dig före den 9/1-2022 så betalar du endast 995kr.

PS Med på köpet får du klasser med yoga och rörlighet. Bra va?

RÖRLIGHET

Hur många gånger har du inte känt dig stel och orörlig? Kanske börjar din kropp ömma någonstans?

Låt Helena och Torbjörn få guida dig under 12 veckor till en mer rörlig och dynamisk kropp. Du tränar när du vill, hur ofta du vill och var du vill (bara du har uppkoppling). Du har tillgång till allt material i 5 månader.

Start den 17 januari 2022. Anmäl dig före den 9/1-2022 så betalar du endast 995kr.

PS Med på köpet får du klasser med yoga och styrka. Bra va?

BOKNING

Anmälan sker via BokaDirekt 

Varmt välkomna!