Söker du efter ett roligt träning under tio veckor?

Jag tränar gärna med Mybility för här blir man sedd i sin helhet. Träningen är varierad och hela kroppen stärks på ett skönt och långsiktigt sätt. Träningen utförs i liten grupp med trygghetskänsla och samhörighet. Tränarna är mycket kompetenta och ser till individens och kroppens bästa för att stärka upp och hålla så jag känner mig pigg, glad och starkare.

Britt Inger

Då hittar du den garanterat i Mybility Mix. Med hjälp av gummiband, pilatesbollar, medicinbollar och inte minst våra kroppar skapar vi funktionella övningar som bygger på allsidighet med målet att stärka upp våra kroppar i form av styrka, rörlighet, kondition och koordination.

Garanterat roligt, svettigt och utmanande.

Med anledning av händelseutvecklingen för Corona-viruset vill vi informera er om att Mybility AB följer Folkhälsomyndighetens och Regeringens råd och rekommendationer i synnerhet de råd som är kopplat till rörelse och (grupp-)träning. Vi väljer därför att bedriva våra pulshöjande aktiviteter utomhus och i begränsat antal.

Mybility Mix passar er som är igång med träning och tränar regelbundet. Mix är ett bra komplement till Dynamic Movement eller yoga.

Start den 14 april 2020 kl 18:30-19:15

Boka din plats via: bokadirekt.se

Varmt välkomna